.

Black Onyx Facet 4mm Ketting 60

Black Onyx Facet 4mm Ketting 60

€ 16.62

Productcijfer
Op Voorraad


Klik hier. Verdubbel uw verkeer. Krijgen vendio gallery- nu gratis!
beschrijvingmateriaalzwarte onyx facettengrootte4mmlengte60"haakgeen sluitingeenheideen Kunnen we op maat voor u, neem dan gerust vertellen de details van uw mooie desgin of stuur de foto's als je wilt.Als u de bijpassende oorbellen en armband, neem dan gerust contact met ons op, wij rekenen geen extra verzendkosten voor de armband en oorbellen als je koopt de ketting op onze winkel!het verschepen beleidverzending Verzending naar azië, europa, noord-amerika-professioneel-efficiënt-concurrerend, zuid-amerika, oceanië, afrikaverzendkostenhet verschepen methodewereldwijde standaard verschepen tariefgecombineerde verzendkostenaangetekende luchtpost$ 8( 10-15 werkdagen)$ 3 per stuk extra itemems uitdrukkelijke shipping$ 20( 4 tot 7 werkdagen)combineren verzendkosten
Als je het combineren van meerdere items in een enkele zending, kunt u op- houd uw betaling en niet vul uw betaling van het saldo totdat u klaar bent bieden. Alle items die worden verzonden samen moet worden betaald voor de verzending in een enkele- als u niet zeker weet hoe veel van het totale bedrag zal worden, stuur dan een bericht of verkoper ons vragen om u een gecombineerde factuur. Wij zullen gelukkig zijn om u een gecombineerde factuur.
Items worden normaal verzonden binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de betaling. Verzending wereldwijd kan worden uitgesteld als gevolg van de inklaring op de bestemming land.Als je niet nodig hebt perceel registratie, stuur ons e-mail of bericht, kunnen we het schip door de lucht perceel regelmatige. Niet ondertekenen van de geregistreerd pakket zal worden teruggegeven aan perceel in 30 dagen.
over ons Wij zijn gespecialiseerd in het maken van sieraden en professionele maken van voortdurende inspanningen om te bevorderen en handhaven van een hoge- kwaliteit kralen sieraden, parel sieraden, turquoise sieraden, kristallen sieraden, handgemaakte sieraden, shell sieraden, halfedelsteen sieraden, koraal sieraden en etc. We hebben vastgesteld stabiele commerciële en zakelijke relatie met vele importeurs in europa, amerika, zuidoost-azië en midden-oosten. Ondertussen voor de uitbreiding van onze markt, wij oprecht willen samenwerken met klanten en wederzijds voordeel te maken over de hele wereld. We doen in het groot, en we hebben ook accepteren kleine bestellingen.Groothandel, neem dan gerust contact met ons opbetaling We accepteren betaling via overschrijving en online.Is veilig, snel en gemakkelijk, zeer aan te bevelen!terug beleid1. wij keuren winst voor vervanging of terugbetaling binnen 7 dagen na ontvangst van het item( s). Items moeten worden in hun originele staat, versleten of veranderd niet.
2. wij vergoeden niet de terugkeer het verschepen kosten. Terugbetalingen zullen worden betaald voor de originele prijs, en zullen worden uitgegeven binnen 7 werkdagen na ontvangst van de terugkeer.

Gegevensblad

Geslacht:
Vrouwen
Halskettingen:
Beads
Kettingen:
Geen
Materiaal:
Steen
Lengte:
150cm
Stijl:
Trendy
Shapepattern:
Rond
Pendelformaat:
none
Fijn of mode:
Mode
Aritkeltype:
Halskettingen
Metalen:
no metal